OVER ICT KRINGLOOP

ICT-Kringloop.nl is een initiatief van Heco Systems BV uit Zwolle. De organisatie heeft als doel om gebruikte hardware zoals computers,
laptops, monitoren , printers en pc-onderdelen op te knappen en deze weer via de kringloopwinkel te verkopen.
ICT Kringloop is er voor iedereen met name mensen met een laag inkomen die dankzij het gebruik van een computer kunnen meedoen aan de digitale maatschappij.
Kringloop ICT-1-2
ICT Kringloop richt zich o.a. op mensen met een krappe beurs. Door goede 2e hands computers en randapparatuur tegen een voor iedereen haalbare prijs aan te bieden, willen we de maatschappelijke participatie en sociale integratie bevorderen. Computers en internet zijn tegenwoordig zo verweven in onze samenleving dat men bijna niet zonder kan om te kunnen communiceren, bijvoorbeeld met instanties. Maar ook het ontplooien van talenten en eigen mogelijkheden willen we door dit project stimuleren.

Henk Jan Hakkers - Directeur ICT Kringloop

Doel ICT Kringloop

ICT Kringloop heeft zich ten doel gesteld om belangstellenden die in de ICT wereld aan de slag willen gaan een werkervaringsplek aan te bieden. Het gaat hierbij vaak om zeer ICT getalenteerde mensen met een specifieke arbeidshandicap (bijv. Autisme). Maar ook dagbesteding is mogelijk. ICT Kringloop wordt hierin vakkundig en enthousiast begeleid door mensen van heco.nl.

ICT Kringloop zoekt franchisenemers

ICT Kringloop zoekt franchisenemers met hart voor de samenleving Ben jij de maatschappelijk betrokken ondernemer die een passie heeft voor ICT én het hart op de juiste plaats? Wij zoeken franchisenemers die hun medewerkers (werkervaringsplaatsen en dagbesteding) op hun talenten weten in te schatten en de energie hebben om te coachen. Passie en betrokkenheid in de directe werkomgeving! Maar zeker ook een gezonde dosis economisch inzicht en een netwerker.

Meer weten?

Neem contact op